referentie april reis


Monique Mollink Bosch
Overweeg je een keer naar Lourdes te gaan, dan is bedevaart Twente Salland een aanrader!
Wat een bijzondere reis! Met de bus is heel goed bevallen. De groep is tijdens de heenweg al echt een hechte groep geworden. Dat heb je dus blijkbaar niet als je met het vliegtuig gaat. Het is een reis georganiseerd door Bert Elferink en zijn vrouw Ans. Die gaan in voor - en najaar met 1 bus vol geïnteresseerden op pad. Dus niet massaal, maar met aandacht voor elkaar. Er zijn bedden in de bus, een rolstoel lift en zorg aan boord. Dus voor jong en oud, beperkt of ziek, veel is mogelijk. Er is een programma met ook vrije tijd en als je ergens niet aan mee wil doen is dat ook prima. Veel gezien en beleefd. Mocht je overwegen om een reis met je ouder(s) of een oom of tante te maken, dan is dit wel een aanrader. Echt goed verzorgd van koffie/ thee en lekkers in de bus, tot een goed hotel, alle zorg en het hele programma. Enorm leuke mensen met humor en gezelligheid. Veel gelachen!! Je hoeft niet echt gelovig te zijn, want alle verhalen worden echt naar het heden getrokken en ieder pakt het zijne of hare eruit. Zelf ook niet heel gelovig, maar bijzonder om dit samen met mijn moeder, zus en Siny te hebben kunnen doen.


Cilia Olde Hendrikman
Monique Mollink Bosch het was ook een hele bijzondere reis met een lach en een traan ik ga in oktober weer met Bert en Ans ik hoop dat die reis net zo bijzonder wordt.♥️


Birence Lubben
Monique Mollink Bosch , wat een mooie woorden. Super goed verwoord

Christel Engelbertink
Monique Mollink Bosch heel mooi en goed verwoord. Hele mooie reis gehad samen met mijn moeder en de rest van de groep.

Annelies Morsink
Mooi verwoord, was een fijne reis🍀

Sieni Nijmeijer-Oortman
Zo te zien en lezen hebben jullie een geweldige reis gehad. Vond het geweldig mooi dat ik heb mee kunnen lezen en kijken. Hopelijk genieten jullie nog een hele poos hiervan.
 

Share our website